Ексклюзив тільки у НАС! Екстрактор холодного віджиму OLIX від компанії 100% Chef

Write By: admin Published In: Created Date: 2017-05-05 Hits: 1244

Ексклюзив вже в Україні - тільки у нас за ціною виробника! Екстрактор холодного віджиму  OLIX від компанії 100% Chef

 

Екстрактор холодного віджиму  OLIX від компанії 100% Chef!  (відео презентація)

Надзвичайно потужний та простий у використанні екстрактор холодного віджиму OLIX - від всесвітньовідомого виробника новатора з Іспанії  -  100% Chef - легко перетворить в масло з мак, насіння соняшнику, льон, кунжут, арахіс, мигдаль, волоський горіх, фундук, кокос та інші продукти. В результаті ви отримаєте свіжовижату олію 100% натуральності та свіжості на ваших очах вашими ж власними руками за лічені хвилини, а чудодійну жмиху можна використовувати, як інгридієнти до страв та кондитерських виробів, а також у сфері СПА-послуг.

OLIX  від компанії 100% Chef - це просто знахідка та довгоочікувана  спец-техніка для ШЕФ - ПОВАРІВ та КОНДИТЕРІВ, для професійних SPA - САЛОНІВ, а також просто для людей, які знають ціну натуральному та екологічно - чистому продукту зробленому власноруч на власній кухні. 

Надійність апарату гарантуємо - деталі та механізми  із нержавіючої сталі та надзвичайно потужний двигун легко справляється із найскладнішими на перший погляд завданням без жодних проблем, апарат працює повіністю автоматично, автоматично прокручує, очищує та сортує олію від жмиху - робота із цим дивом техніки це 100% задоволення.

КУПИТИ можете  тут! 

або завітайте на тест драйв цього неймовірного приладу у наш ШОУ-РУМ за адресою місто Львів, вулиця Кн.Ольги,95 (-1 поверх) HoReCa ТЦ "МАРК"


Телефонуйте за номером - 067 179 6631