Сучасне килимове покриття для підлоги

Write By: admin Published In: Created Date: 2017-09-07 Hits: 1885

Коли мова йдеться про килимові покриття, то найчастіше мається на увазі ковролін. Але існує ще однин їх різновид - килимова плитка. Це чудове килимове покриття, з високою зносостійкістю і спеціальною основою, у формі квадрату розміром 50х50 сантиметрів. Відмінно підійде для будинку, зокрема, для кабінету, спальні, а особливо - дитячої; для офісу, ресторану, готелю, конференц-залу. Проявивши трохи фантазії ви зможете створити свій унікальний дизайн приміщення. А найголовніше - така підлога зручна і тепла.

Ми прагнемо запропонувати краще своїм клієнтам, тому нашим партнером килимовій плитки є Object Carpet. Колекція FREESTILE - елітне покриття високої якості, що  прямо з Німеччини. Elite Interior - єдині офіційні представники компанії в Україні.

Object Carpet - це провідний світовий виробник німецького килимового покритя. Весь товар, перед тим як відправитися на ринок, проходить ретельні випробування на предмет міцності і зносостійкості. Матеріал з якого виготовляю всі штучні килими, дозволяє легко і зручно доглядати за килимовим покриттям. Антрон - це прекрасні нейлонові волокна.

Дане покриття виготовлене тканим способом на текстильній основі, з використанням термоаккустичної підкладки та без використання ПВХ і бітуму. Малюнок нанесений за допомогою цифрового друку. Краї килиму обрізані за допомогою лазера і не вимагають додаткової обробки. Все це підвищує комфорт, просторову акустику в приміщенні і хорошу екологію, а на додаток покриття є антиалергенним (європейський сертифікат TÜV).

Ця колекція підтримуючи «екологічну» моду, розроблена на основі PET, що не містить шкідливих речовин і не виділяє їх.

 

Ми впевнені, що пропоновані нами до продажу килимова плитка буде радувати вас сучасним дизайном і відмінним станом на протязі багатьох років.

 

Замовити килимову плитку, звернутися з питанням або за порадою можна по телефону: 067 179 66 31 або відвідати наш магазин за адресою: м.Львів, вул. Чуваська, 29